elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inauguració de la cinquena Ruta de la Tapa en Sedaví

Inauguració de la cinquena Ruta de la Tapa en Sedaví
  • L’acte va tindre lloc en “La Buena Vida”, el establiment que va véncer en la edició anterior

Dijous passat va tindre lloc la inauguració de la cinquena Edició de la Ruta de la Tapa, organitzada per l'Associació Gastronòmica “Bon Profit” en col·laboració amb ACESE, AFIC, la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sedaví. L'acte va tindre lloc en el local vencedor de l'edició de l'any passat “La Bona Vida”, al que se li va entregar un quadre commemoratiu.

I a l'acte, a més de membres de “Bon Profit” i ACESE, van assistir l'Alcalde José Francisco Cabanes i diversos edils de la Corporació Municipal. En aquesta edició participen els locals Bar Andalusia, Ateneu Cultural Recreatiu, El Balconcillo, La Bona Vida, El Consistori, Infusió, El Mariachi Loco, Rim N Bar, Sedavinum i La Tapeta, amb tapa+quinto, refresc o vi de qualitat al preu de 2,50 € fins a la nit del diumenge 14 de juliol.

El públic que assaborisca tapes i complete una cartilla segellada, que li oferiran en cada establiment, podrà votar les dues millors i participarà en el sorteig d'un sopar per a dues persones en el restaurant que resulte vencedor.

Pujar