elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bressol aconsegueix un altre doblet en els premis fallers 2023 de Sedaví

Bressol aconsegueix un altre doblet en els premis fallers 2023 de Sedaví
  • Sant Torquat va obtindre el segon premi de majors i Nou Sedaví el segon d’infantil

MÉS FOTOS
Bressol aconsegueix un altre doblet en els premis fallers 2023 de Sedaví - (foto 2)
Bressol aconsegueix un altre doblet en els premis fallers 2023 de Sedaví - (foto 3)
Bressol aconsegueix un altre doblet en els premis fallers 2023 de Sedaví - (foto 4)

La Pl. d’en Jaume I va acollir el lliurament de premis de les falles 2023 a Sedaví en un acte amb nombrós públic i que va alçar enorme expectació entre els fallers de les quatre falles del municipi: Bressol del Moble, Sant Torquat, Nou Sedaví i Isabel de Villena.

L'acte, presentat per Joan Antoni Burguet de Junta Local, va comptar amb la presència de les falleres majors de Sedaví Charo Castillo i Paola Souan, les seues Corts d'Honor, compostes per Manoli Pardo i Àfrica Montero, la presidenta executiva de Junta Local Valle Amaya i el president Nat i alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes, així com els presidents i falleres majors de les quatre falles del municipi.

L'acte va començar amb el lliurament de premis dels jocs de taula. En parxís, segones van ser Elionor i Cristina de Bressol del Moble, sent primeres Mireia i Tania de Sant Torquat; en truc van ser segons José i Pepet de Bressol del Moble i primers Andrés de Nou Sedaví i Salva de Sant Torquat; finalment en dominó, segon lloc per a Ramón i Eugenia de Sant Torquat i primeres Inma i Nuria de Bressol del Moble.

A continuació es van lliurar els premis de la Cavalcada del Ninot, sent en la categoria d'adults el de millor comparsa per a Bressol del Moble, millor disfressa individual “Cavalls” de Sant Torquat, millor crítica per a Isabel de Villena, millor disfressa individual del ninot “Pollets” de Sant Torquat, i millor disfressa grupal del ninot Bressol del Moble amb “Cavallers de Mart”.

En el llibret de falles, la millor portada va ser per a Bressol del Moble i el premi al millor llibret per a Isabel de Villena, mentre que el ninot indultat en totes dues categories, major i infantil, va correspondre a la Falla Sant Torquat.

I finalment es van entregar els premis als monuments. En categoria infantil Bressol del Moble va ser el vencedor per davant de Nou Sedaví, Sant Torquat i Isabel de Villena per aquest ordre. El premi d'enginy i gràcia, va recaure en Bressol del Moble. En categoria major, va repetir Bressol del Moble, seguit de Sant Torquat, Isabel de Villena i Nou Sedaví. El premi d'enginy i gràcia de les falles majors va ser per a Nou Sedaví. L'acte va concloure amb la interpretació de l'himne regional.

Pujar