elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei de socorrisme de les platges de Santa Pola comença el 8 de juny

El servei de socorrisme de les platges de Santa Pola comença el 8 de juny

  L'Ajuntament de Santa Pola ha acollit aquest matí la reunió de l'Òrgan Gestor de Platges, en ella s'adona de la composició de l'òrgan i el seu funcionament i s'han explicat els serveis i projectes vigents per a la temporada 2019.

  En quant a Serveis i Horaris, des de l'àrea de Platges han explicat que a partir del 8 de juny ja estarà disponible el servei de Socorrisme així com els punts accessibles, les hamaques ho estaran a partir del 15 de juny i els inflables de Gran Platja ho faran partir de l'1 de juliol, fins al 31 d'agost.

  D'altra banda, enguany tots els Quiosquets estaran presents en la vila marinera, a excepció del de la Cala dels Gossets, en renunciar el primer adjudicatari.

  A més, des de la Regidoria de Platges han presentat les campanyes i projectes ambientals previstos per a aquesta temporada estival. D'una banda, es continuarà duent a terme la Campanya divulgativa sobre meduses juntament amb l'Institut d'Ecologia Litoral (IEL), en la qual es recullen les dades de picades gràcies al servei de Creu Roja i es pot estimar la quantitat i espècie de medusa que hi ha en cada Platja de Santa Pola. El IEL emet un butlletí setmanal sobre les condicions climatològiques, i com a novetat, enguany augmentarà la freqüència amb la qual envia el butlletí, en el qual s'inclou la presència o no de meduses a les platges així com el risc.

  Uns altres dels projectes que continuen duent-se a terme són: Clean Sigues, el Taller d'Escultures d'Arena, Quiosquets per platges netes, Recicla amb els cinc sentits i El canvi climàtic i la Posidònia.

  Pujar