elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més Santa Pola obri el seu programa electoral a les associacions del municipi

Més Santa Pola obri el seu programa electoral a les associacions del municipi
  • La confluència de Compromís, Podem i Esquerra Unida es va reunir este dimecres amb l’associació ecologista Talaiola

Més Santa Pola, la confluència de Compromís, Podem i Esquerra Unida, ha iniciat una ronda de reunions amb associacions del municipi per a recollir les seues propostes de millora de Santa Pola i incloure-les al seu programa electoral.

La confluència ha obert estes reunions amb l’associació ecologista Talaiola. Una entitat creada en l’any 2021 per a defensar la protecció dels espais naturals de Santa Pola i, sobretot, aconseguir la declaració de la Serra i el Cap com a Paratge Natural Municipal.

A la reunió van acudir representants de l’associació, a més de les persones candidates de Més Santa Pola i militants de les tres formacions de la confluència. Durant les dues hores i mitja que va durar la trobada, es va fer un repàs de la situació actual de Santa Pola en matèria de medi ambient, transició energètica i mobilitat urbana, i es van consensuar algunes propostes que s’inclouran al programa electoral, com ara un pla de reforestació urbana que augmente les zones verdes, la regulació del trànsit en la façana del Cap, la constitució de Comunitats Energètiques Locals amb la instal·lació de panells solars als sostres dels edificis municipals, o la creació d’una xarxa de carrils bici segregada del trànsit.

Més Santa Pola té previst reunir-se en les pròximes setmanes amb associacions feministes, festeres, del dret a la vivenda, animalistes, veïnals o culturals, “per a acabar de confeccionar el nostre projecte de programa electoral amb totes les aportacions i poder presentar-lo per a rebre les propostes de la ciutadania”, afirmen des de la candidatura.

Per a la candidata a l’alcaldia de Més Santa Pola, Anna Antón, “és importantíssim presentar el nostre projecte a les associacions i moviments socials que duen molts anys treballant pel nostre poble perquè és amb elles amb qui volem construir una Santa Pola millor”. “Este procés d’obertura i transparència amb el programa electoral que presentarem a la ciutadania no l’està fent cap altra candidatura, i és l’única garantia per a conformar un govern que acompanye a la ciutadania de Santa Pola i mai s’oblide de ningú”, assegura Antón.

Pujar