elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més Santa Pola anuncia que desenvoluparà un pla de regeneració verda en tot el municipi a partir del 28 de maig

Més Santa Pola anuncia que desenvoluparà un pla de regeneració verda en tot el municipi a partir del 28 de maig
  • La confluència de Compromís, Podem i Esquerra Unida afirma que crearà més parcs, plantarà més arbres, i instal·larà més bancs, papereres, fonts i banys públics

Més Santa Pola continua compartint les seues propostes per al municipi. En una nota de premsa enviada als mitjans, la confluència entre Compromís, Podem i Esquerra Unida ha anunciat la seua intenció de desenvolupar un pla de regeneració verda en Santa Pola durant la pròxima legislatura.

Segons fonts de la candidatura, este pla comptarà amb actuacions concretes, com la renaturalització del Parc Sorolla “per a transformar-lo en un parc de veritat”, retirant l’actual paviment de formigó i plantant arbres i jardins, a més d’instal·lar bancs, papereres, fonts d’aigua potable, banys públics o també taules d’escacs i de ping-pong; però també disposarà d’una estratègia de plantació d’arbres als carrers, creació de més zones verdes, o una reordenació de les places existents “perquè servisquen com a espai d’encontre de la ciutadania”.

Més Santa Pola s’ha mostrat molt crítica amb la gestió del govern del Partit Popular durant estos últims quatre anys en matèria mediambiental i d’infraestructures urbanes, que ha qualificat de “desastrosa”. “S’han dedicat a talar arbres, a deixar sense manteniment les poques zones verdes que tenim i a col·locar obstacles als carrers, amb una invasió de pilons a les principals vies de Santa Pola que encara no han sigut capaços d’explicar quin sentit té”, manifesten des de la confluència.

Per a la candidata a l’alcaldia, Anna Antón, “Santa Pola no es va dissenyar perquè poguérem gaudir dels nostres carrers. La urbanització descontrolada va primar sobre l'interès públic”. “Volem una Santa Pola en la que els carrers no siguen només un lloc de pas, sinó un espai en què totes les persones puguem fer vida”, afirma Antón.

Pujar