elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Santa Pola acull per primera vegada la Fira de FoodTrucks, que estarà situada en la Plaça de la Constitució

Santa Pola acull per primera vegada la Fira de FoodTrucks, que estarà situada en la Plaça de la Constitució
  MÉS FOTOS
  Santa Pola acull per primera vegada la Fira de FoodTrucks, que estarà situada en la Plaça de la Constitució - (foto 2)

  Santa Pola dóna la benvinguda el cap de setmana del 3 al 5 de maig a una Fira de Food Trucks en la Plaça de la Constitució, al costat del Consistori. Per primera vegada arriba a la nostra localitat aquesta fira gastronòmica i ho fa de la mà d'Alacant Street Market Tour i de l'Ajuntament de Santa Pola.

  La fira ofereix entrada gratuïta a tots aquells que es vulguen acostar, però també compta amb activitats infantils i música en directe, a més de DJ’s. Seran huit les Food Trucks que visiten la nostra localitat, amb diferents tipus de menjar.

  L'esdeveniment començarà el divendres 3 de maig a les 19.00 hores amb la inauguració de la zona de FoodTrucks i a les 21.30 hores tindrà lloc l'actuació en directe de Dingolondango Swing, després d'ells agafarà el relleu DJ Adriasola.

  El dissabte al matí, a les 12.30 hores, els més xicotets podran gaudir de l'actuació en directe de Epi Epi A, seguit d'un taller pintacares (per a inscriure's és necessari apuntar-se a través d'un missatge privat en el Facebook d'Alacant Street Market). A la nit, a les 21.30 hores, actuaran Vera Lu & Le Jazz Hot, i, per a tancar la vetlada, els seguirà DJ Adriasola.

  Li fira contínua el diumenge a les 12.00 hores amb l'actuació infantil del Pallasso Edy, i a les 13.00 hores donarà començament el tribut a Queen, de la mà de Queen Universe. A les 17.00 es podrà gaudir de DJ Tardeo, fins a les 23.00 que tancament la fira.

  Pujar