elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IV Jornada Intercentres Colpbol acull en Santa Pola a més de 300 alumnes

La IV Jornada Intercentres Colpbol acull en Santa Pola a més de 300 alumnes
  MÉS FOTOS
  La IV Jornada Intercentres Colpbol acull en Santa Pola a més de 300 alumnes - (foto 2)

  Per quart any consecutiu, el poliesportiu Andrés Baile Medina “El Monsa” ha rebut l'arribada de prop de 300 alumnes i alumnes de sisé de primària dels col·legis de Santa Pola, per a gaudir de la Jornada Intercentres de Colpbol.

  Aquesta jornada ha pogut celebrar-se gràcies a l'esforç i la col·laboració dels mestres d'educació física dels diferents centres educatius, així com al suport de l'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'àrea de Salut i d'Esports. Aquesta iniciativa naix amb l'objectiu de promocionar hàbits saludables en les dinàmiques diàries de l'alumnat, ja siguen xiquets o adolescents.

  Aquesta és una jornada esportiva no competitiva, sinó que fomenta la sociabilitat de l'alumnat i el treball en equip. Els alumnes dels centres educatius es mesclen sota el mateix color d'una samarreta, sense apuntar resultats i jugant a l'esport valencià Colpbol, que fomenta la màxima participació de tots els membres de l'equip. Aquest esport està basat en la igualtat, la coeducació i la integració dels seus participants, ja que els seus equips són mixtos i la seua senzilla normativa (colpejar una pilota amb la mà sense arribar a donar dos tocs seguits) la fa accessible a tots els alumnes.

  Per a incentivar la pràctica habitual del Colpbol en els centres de la nostra localitat, el material esportiu adquirit per l'Ajuntament per a la celebració de la Jornada s'ha cedit als centres escolars, com en anys precedents.

  Pujar