elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Li ha estat concedida a l'Ajuntament de Santa Pola una subvenció per valor de 18.000 € al foment del valencià

Li ha estat concedida a l'Ajuntament de Santa Pola una subvenció per valor de 18.000 € al foment del valencià

    La Conselleria d’Educació Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana convoca unes ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i del Carxe. El nostre Ajuntament per mitjà de la Regidoria de Normalització va optar a aquestes ajudes i li ha estat concedida una ajuda per valor de quasi 18.000 euros.

    Des de la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Santa Pola, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, es duen a terme anualment una sèrie d’activitats en foment de la nostra llengua. Durant aquest any 2020, tot i les particularitats que s’han presentat a causa de les noves necessitats provocades per la covid-19, Aviva Santa Pola ha realitzat un interessant conjunt de campanyes. A part de les noves edicions de les campanyes ja ben conegudes per la població com la campanya de Rebaixes o de la Carta del Reis, volem destacar especialment l’edició que s’ha fet d’uns materials adreçats especialment a la població infantil i juvenil per donar a conéixer el mon de la pesca, tan important per a Santa Pola. Per a l’edició d’aquest material s’ha comptat amb la important col·laboració de la Confraria de Santa Pola.

    L’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Santa Pola, a més d’aquesta tasca de dinamització de l’ús de la nostra llengua, també s’encarrega de les funcions de traducció i correcció de textos elaborats pel nostre Ajuntament; a més a més d’atendre les consultes de la ciutadania.

    Pujar