elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Capità de la Guàrdia Civil i Comandant-Cap del Lloc Principal de Santa Pola rep la Medalla al Mèrit Policial

El Capità de la Guàrdia Civil i Comandant-Cap del Lloc Principal de Santa Pola rep la Medalla al Mèrit Policial
  MÉS FOTOS
  El Capità de la Guàrdia Civil i Comandant-Cap del Lloc Principal de Santa Pola rep la Medalla al Mèrit Policial - (foto 2)

  Aquest matí s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola l'acte de concessió de la Medalla al Mèrit Policial amb distintiu blau al Sr. Francisco Javier López Sacido, Capità de la Guàrdia Civil i Comandant-Cap del Lloc Principal de Santa Pola.

  El lliurament de la medalla ha estat una proposta del Comissari - Cap de la Policia Local; José Miguel Zaragoza per la seua labor efectiva i destacada en el municipi i ha sigut recolzada per tots els grups polítics.

  L'alcaldessa de Santa Pola; M Loreto Serrano, ha presidit l'acte on ha distingit l'excel·lent treball realitzat, la bona sintonia existent entre tots dos cossos policials que ha facilitat en tot moment la coordinació i comunicació, així com l’execució conjunta de dispositius de control, reunions i altres actuacions.

  A més, Loreto li ha fet lliurament d'un pergamí en reconeixement a la seua conducta exemplar i excel·lent en el compliment dels deures del seu càrrec durant aquests anys davant la ciutadania de Santa Pola.

  La Regidora de Policia Local, Ana Blasco i el Comissari - Cap de la Policia Local, José Miguel Zaragoza, li han dedicat unes emotives paraules on li agraïen la seua labor durant els últims deu anys en la vila marinera.

  El Sr. Francisco Javier recentment ha estat ascendit a Capità de la Guàrdia Civil i per aquest motiu serà destinat a una altra població.

  Pujar