16 de gener de 2021 16/1/21

Sanitaris agraeixen el suport d'empreses i particulars: “Tots junts som més forts”

Sanitaris agraeixen el suport d'empreses i particulars: “Tots junts som més forts” - (foto 1)

    Des que explotarà la crisi del *coronavirus i els milers de sanitaris de tota Espanya es posaren al peu del canó per a guanyar-li la batalla, han sigut nombroses les empreses i particulars que han volgut posar el seu granit en aquesta lluita. Multitud de mostres de solidaritat que els professionals de la sanitat han volgut agrair a través d'una emotiva carta.

    “Volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a totes les empreses, entitats, col·lectius i particulars il·licitans i també d'altres ciutats pròximes, que ens estan donant material sanitari (màscares, bates, pantalles protectores, calçat...), menjar, i una infinitat de productes de forma totalment altruista, demostrant una gran solidaritat i una col·laboració ciutadana sense precedents” escriu Carlos Gosálbez, gerent de l'Hospital General Universitari d'Elx.

    Una agraïment que s'estén també a totes aquelles persones que “s'ofereixen voluntàriament a treballar a l'hospital i ens deixen el seu contacte per si fóra necessària la seua ajuda”. “Els professionals sanitaris estem treballant sense descans per a superar aquesta situació i volem transmetre que la vostra col·laboració és exemplar i ens està servint de gran ajuda” remarca posant veu als sentiments de tot l'equip.

    A més, com bé és sabut per tots, des que començarà aquesta complicada situació cada dia a les 20 hores s'han repetit els aplaudiments des dels balcons. Un gest que, des de l'Hospital d'Elx volen agrair: “Ens arriben i ens serveixen de motivació dia a dia. Les vostres mans són les que ens sostenen i ens espenten. Junts som més forts i junts acabarem amb això”.

    Pujar