28 de novembre de 2020 28/11/20

La Vuelta Ciclista a España torna a passar pel Port de Sagunt

  • El dimarts 27 d'agost es podrà veure la Vuelta Ciclista a España en la seua quarta etapa

La Vuelta Ciclista a España passarà pel Port de Sagunt en la seua quarta etapa, el 27 d'agost. Serà una etapa propícia per als ciclistes esprinters, igual que l'etapa anterior. Això és pel fet que esta etapa és pràcticament plana, amb la pujada a un sol pic, l’Oronet situat en la Serra Calderona, a 130 metres sobre el nivell del mar i a 45 km de la meta, situada al Puig.

L'itinerari del recorregut de la Vuelta que passa pel Port de Sagunt entrarà al municipi per la CV-309, arribarà a la rotonda de l'Hospital i seguirà en línia recta totes les rotondes seguint els carrers Diputació i Jaume Roig. Finalment eixirà de la localitat cap a Puçol i el Puig per la CV 309 (coneguda com a carretera IV Planta).

En esta edició de La Vuelta participaran 22 equips. Es podrà veure a grans figures del ciclisme com Alejandro Valverde, del Movistar Team, campió de La Vuelta a España en 2009 i campió en el Mundial en Ruta en 2018, entre molts altres premis. Tony Martin, de Team Jumbo – Visma, l'Italià Fabio Aru de Uae Team Emirates, el francés Pierre Latour i al colombià Jhoan Esteban Chaves de l'equip Mitchelton – Scott, entre d’altres. De l'equip Astana Pro als espanyols Omar Fraile, Luis León i Gorka Izaguirre.

Pujar