25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Volta Ciclista Fèmines a la Comunitat Valenciana arriba demà a Sagunt

La Volta Ciclista Fèmines a la Comunitat Valenciana arriba demà a Sagunt - (foto 1)
  • Està previst que arribe a la meta en l'avinguda Mediterrani al voltant de les 13.30 hores

El pilot ciclista de la IV Setmana Ciclista Valenciana-Volta Comunitat Valenciana Fèmines arribarà demà a la meta instal·lada en l'avinguda Mediterrani del Port de Sagunt. Si les ciclistes complixen amb l'horari previst, arribaran sobre les 13.30 hores després de recórrer 94 km des de l'eixida a València.

El delegat d'Esports, Javier Raro, va afirmar en la presentació que va tindre lloc a principis de mes a l'ajuntament, que este esdeveniment que Sagunt acollirà per tercer any consecutiu, «era un orgull poder tornar a formar part del calendari de la Volta i esperem estar a l'altura de les expectatives». També va aprofitar l'acte per a animar  la ciutadania a gaudir de la carrera.

Esta tercera etapa travessarà Poble Nou, Moncada, San Isidro de Benagéber, Nàquera i Serra fins a arribar al punt més alt en l'Alt de l’Oronet; continuarà fins a Torres Torres, Quartell, entrarà per la carretera CV-320 al nucli del Port de Sagunt, aproximadament a les 12.30 hores, travessarà el nucli de Sagunt per a encaminar-se cap a Gilet, Estivella i de nou per Quartell per a tornar a entrar al Port de Sagunt, on finalitzarà.

Esta competició estava previst que comptase amb un total de 175 ciclistes vingudes de 40 països, pertanyents a 25 equips de 12 nacionalitats, dels quals 8 són espanyols. Destaca el nombre de corredores participants ja que és el màxim que permet l'UCI en categoria professional, la qual cosa fa d'esta prova la de major participació a escala mundial i, igual que l'any passat, l'organització esperava tornar a aconseguir este èxit en l'edició de 2020.

Pujar