elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Popular descobrirà el projecte 'Cacau Morvedre, Morvedre més Just'

La Universitat Popular descobrirà el projecte 'Cacau Morvedre, Morvedre més Just' - (foto 1)
  • Esta activitat s'emmarca dins del programa d'acció cultural que permet coordinar accions amb associacions locals que porten a terme projectes d'interès social i cultural

MÉS FOTOS
La Universitat Popular descobrirà el projecte 'Cacau Morvedre, Morvedre més Just' - (foto 2)

El pròxim dimarts 19 de desembre a les 17 hores, La Universitat Popular obrirà les seues portes perquè l'alumnat, professorat i totes les persones que desitgen assistir coneguen què és el Comerç Just i el projecte Cacau Morvedre: Morvedre més Just que està executant l'associació La Tenda de Tot el Món.

Per a aconseguir-ho, la Universitat Popilar ha programat tot un seguit d'activitats que han començat esta setmana amb l'exposició Millor si és Just. Esta activitat s'emmarca dins del programa d'acció cultural que permet coordinar accions amb associacions locals que porten a terme projectes d'interés social i cultural. En este sentit, apostar pels projectes que desenvolupa La Tenda de Tot el Món és una forma d'interactuar, col·laborar i recolzar accions que contribuïsquen a sensibilitzar a les persones respecte a la necessitat de contribuir al desenvolupament d'un comerç just.

Així mateix, la regidora de la Universitat Popular, Maria Giménez, ha volgut agrair a les associacions com la Tenda de Tot el Món, la realització d'iniciatives socials i culturals d'este tipus, col·laborant en la seua difusió.

En el cas de Cacau Morvedre, Morvedre més Just, la Tenda de Tot el Món, pretén fomentar la consciència del consum i específicament del cacau de manera responsable i assegurar a les persones que el produixen condicions de treball i vida dignes. El comerç del cacau és un clar exemple de les injustícies internacionals que amaguen productes de consum quotidià i que la majoria de la ciutadania desconeix: vendes de gran volum en les quals treballen xiquets i xiquetes en condicions abusives i de tràfic de menors.

En l'activitat que es promou s'intentarà conscienciar els participants, que faran un recorregut des del fruit del cacau fins al producte final, del cacau cultivat en condicions justes, i podran degustar diferents cacaus instantanis elaborats amb sucre de canya, panela o sucre de coco, etc.

Pujar