13 d’agost de 2020 13/8/20

Turisme senyalitzarà els béns del Patrimoni Històric i Industrial de la ciutat

  • El projecte naix des de la delegació de Turisme dins del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre i suposa una inversió de 43.822 euros

El projecte de senyalització de béns del Patrimoni Històric i Industrial de la ciutat mitjançant senyalització estàtica i direccional ja és una realitat. En els pròxims mesos els béns del Patrimoni Històric i Industrial de Sagunt disposaran de senyalització perquè turistes i visitants identifiquen més fàcil i ràpid els diferents espais turístico-històrics de la ciutat.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sagunt va adjudicar a l'empresa PROSEÑAL SLU el contracte de cartelleria i senyalització dels diferents béns del Patrimoni Històric i Industrial del municipi. La inversió ascendix a 43.822 euros (IVA inclòs) i el termini d'execució és de 90 dies, dos mesos per al disseny i producció dels senyals, fase en la qual ja estan treballant, i un per a la seua instal·lació en els diferents punts d'interés.

Este projecte va nàixer enguany des de la delegació de Turisme dins del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre. Amb el projecte de senyalització del patrimoni, que s'inclou en eixe pla, es pretén que el turista i visitant identifique, mitjançant la senyalització, cadascun dels recursos del producte monumental de la ciutat que conforma el conjunt històrico-artístic i arqueològico- industrial de la ciutat.

A més, hi haurà senyalització estàtica de benvinguda i mapes d'ubicació i informativa en què com a novetat, s'indicarà l'existència d'una aplicació informativa en llengua de signes. Segons l'informe de la delegació de Turisme, s'ha aprofitat la convocatòria de la Generalitat Valenciana a través de Turisme Comunitat Valenciana d'ajudes específiques per a tramitar la corresponent petició de l'ajuda per al projecte.

La delegada de Turisme, Natalia Antonino, ha declarat que esta «és una demanda històrica de les associacions turístiques, comercials i hoteleres i per fi podem dur-la a terme». Este projecte, segons la regidora, «té una doble finalitat ja que, d'una banda, facilitem la visita al turista que arriba al nostre municipi i, d’altra banda, fem més visible el patrimoni històric i industrial de Sagunt».

Pujar