24 d’octubre de 2020 24/10/20

Els tractaments contra plagues d'insectes que porta a terme la delegació de Sanitat continuen la setmana pròxima

Els tractaments contra plagues d'insectes que porta a terme la delegació de Sanitat continuen la setmana pròxima - (foto 1)
  • Els treballs es realitzaran en diferents punts de la ciutat per a controlar la plaga de mosquits, processionària i altres insectes

El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt continuarà la setmana vinent amb els treballs de control de plagues d'insectes en diferents zones de la ciutat.

La primera setmana de novembre es procedirà a revisar els centres públics i a atendre els avisos que reben, el dilluns 4 i el divendres 8 de novembre; el dimarts, 5 de novembre, es realitzarà un control de mosquit en Almardá-Corint i la desembocadura del Palància; serà el dimecres, 6 de novembre, quan es procedisca a realitzar un control preventiu de la procesionaria del pi en Pla del Bou, al carrer Villamarxant i en els entorns del col·legi Sant Vicent Ferrer i del Castell; finalment, el dijous, 7 de novembre es tractarà el clavegueram, així com es realitzarà un estudi d'ús de blocs insecticides en els dos nuclis de la ciutat.

El departament de Sanitat recorda que la ciutadania té un important paper per a evitar la proliferació del mosquit tigre ja que es calcula que més del 90% dels llocs on pot criar són privats. Recomana revisar periòdicament les llars i conscienciar a les persones de l'entorn perquè facen el mateix ja que d'aquesta manera es pot reduir la presència d'aquest insecte. A més, l'Ajuntament de Sagunt posa a la disposició de la ciutadania diferents vies per a comunicar qualsevol incidència referent a plagues d'insectes, tals com el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.

Pujar