8 d’agost de 2020 8/8/20

Un total de 30 persones s'han incorporat al servici de platges de Sagunt per a donar suport a les labors de control i reforç de la seguretat

Un total de 30 persones s'han incorporat al servici de platges de Sagunt per a donar suport a les labors de control i reforç de la seguretat - (foto 1)
  • Estos auxiliars de platges seran els encarregats d'oferir informació i assessorament a les i els usuaris de les platges, així com de donar suport a les labors de l'equip de salvament i Policia Local en el control d'aforaments

MÉS FOTOS
Un total de 30 persones s'han incorporat al servici de platges de Sagunt per a donar suport a les labors de control i reforç de la seguretat - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el regidor de Platges, Roberto Rovira; i la regidora de Turisme i Policia Local, Natalia Antonino, han rebut este matí al personal auxiliar de platges que, des de hui, i durant els mesos de juliol i agost, col·laboraran amb les tasques de control a les platges de Sagunt, Almardá, Corinto i Malva-rosa. En total, són 30 les persones que s'han incorporat a través de l'empresa TRAGSA i davall l'encàrrec de l'Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències, emmarcades en el Programa Platges-Plans de Contingència COVID-19.

El personal auxiliar de platges des de hui treballarà de manera coordinada amb el servici de platges realitzant labors de suport de seguretat i control, especialment en els accessos per a evitar aglomeracions, l'aforament i distàncies de seguretat, així com tasques d'assessorament i informació als usuaris de les platges, tant en relació amb les mesures de seguretat que s'han de complir com a assumptes relacionats amb l'ordenança de platges.

Per la seua banda, l'alcalde de Sagunt ha donat la benvinguda als nous i noves treballadores de les platges i ha assegurat que són molt ben rebuts «perquè ens sembla molt bona política la que s'ha fet per part de la Generalitat Valenciana en oferir-nos este reforç a les nostres platges i és una de les grans apostes d'enguany». Així mateix, ha declarat que «nosaltres ens prenem molt de debò les nostres platges per ser un dels nostres majors recursos naturals. En 2018 rebem la distinció com a platja més segura d'Espanya gràcies al servici de salvament i drons implantat a la ciutat i a tot l'equip que forma part, el qual és molt professional».

Darío Moreno s'ha referit al nou personal i els ha assegurat que, a pesar que serà un any atípic i complicat per la situació provocada per la COVID-19 i les noves mesures de control que s'han d'implantar, «estareu molt ben acompanyats i us trobareu un bon entorn de treball que us farà més senzilla la vostra labor; sou una de les peces essencials del nostre servici de platges per a enguany, per la qual cosa vull donar-vos les gràcies per endavant per la labor que dureu a terme que, a més, ens ajudarà a ser una destinació turística segura».

La regidora de Turisme també ha agraït a la Conselleria d'Emergències i Seguretat la seua aposta per ajudar el municipi a comptar amb una platja més segura i més turística del que ja és, ja que, tal com ha recordat Antonino, «recentment hem sigut la platja més segura d'Espanya i comptem amb un capital humà i material de primera qualitat».

Finalment, el regidor de Platges ha expressat el seu agraïment per «este reforç del personal que forma l'equip de platges que ajudarà molt al control de l'aforament i a la seguretat. La veritat és que totes les platges de Sagunt estan reconegudes per la seua seguretat i compten amb certificacions de qualitat i ambientals, i això és gràcies al treball que s'ha fet durant anys i al seu personal humà. Tant l'equip de socorrisme habitual com les noves incorporacions reforçaran, encara més si cap, la nostra aposta per la seguretat i per les tasques de desinfecció que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament».

Pujar