elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les tasques de millora dels camins agrícoles de Sagunt finalitzen esta setmana

Les tasques de millora dels camins agrícoles de Sagunt finalitzen esta setmana
  • Cinc quadrilles compostes per 57 persones han fet treballs de desbrossament i rebuig dels marges de més de 40 vies rurals gràcies a una subvenció de 264 000 euros del SEPE i una partida d'altres 45 000 per part de l'Ajuntament

MÉS FOTOS
Les tasques de millora dels camins agrícoles de Sagunt finalitzen esta setmana - (foto 2)

El personal contractat pel Consell Agrari per al programa especial d'ocupació per a l'estiu que ha treballat en el desbrossament, el buidatge i la millora dels marges dels camins rurals del municipi, finalitza esta setmana les seues tasques. Un total de 57 persones repartides en cinc quadrilles han fet tasques en diversos punts del terme municipal des de principis de juliol i finalitzaran el pròxim 23 de setembre.

La regidora delegada d'Agricultura i presidenta del Consell Agrari, Ana María Quesada, ha visitat hui en companyia de personal del Consell Agrari alguns dels punts on s'han dut a terme les tasques de neteja, desbrossament i buidatge de les vies agrícoles, que en alguns dels casos es trobaven envaïdes per la mala herba dificultant el pas. En aquesta ocasió, l'edil ha saludat als homes i dones que han participat en el programa, agraint-los el seu esforç i les funcions que han exercit.

«Hem visitat a les quadrilles que han estat treballant per a, sobretot donar-los les gràcies pel treball que han fet este estiu que a més ha sigut un estiu dur. L'eficàcia ha sigut molt alta, hem aconseguit fer més tasques i desbrossar més camins del que teníem pensat incloent l'entorn de la Font de la Ribera, que no comptàvem amb poder fer-ho. Finalment gràcies a esta rapidesa en els treballs, l'organització que hem millorat enguany, hem pogut fer-ho» ha manifestat Quesada.

Estes accions han rebut una subvenció del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per un import de 264 000 euros que, sumada als 45 000 euros que ha destinat l'Ajuntament de Sagunt a través del Consell Agrari, han permés formalitzar estes contractacions. En total s'han destinat a esta iniciativa 309 000 euros.

Les àrees en les quals s'han desenvolupat els treballs han sigut la zona humida de la Marjal d’Almardà-Almenara, el camí Roca Cull, Mangraners i Tres Eres; la zona de Montíber, camí Montíber, camí La Torreta i Dels Gossos; i el camí de Sagunt a Les Valls, el de la Victòria i el de la Rel, a més del camí d'accés al Grau Vell, a causa de la gran quantitat de peticions, així com en la zona d'horts urbans del municipi, l'entorn de la Font de la Ribera i altres punts que al principi no estaven previstos.

Pujar