30 de març de 2020 30/3/20

Survivor Race torna a Sagunt amb la seua popular carrera d'obstacles

Survivor Race torna a Sagunt amb la seua popular carrera d'obstacles - (foto 1)
  • S'ha incrementat en un 25 % el nombre d'inscripcions respecte a l'edició de l'any passat

El pròxim 16 de novembre tindrà lloc a Sagunt l'última Survivor Race de la temporada 2019 a Espanya. Una carrera d'obstacles diferent i que és tot un repte, organitzada per Survivor Race en col·laboració amb la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt. En la prova saguntina es podran trobar més de 25 obstacles, trams d'aigua, fang, zones naturals i també urbanes. Es desenvoluparà en la zona del nord del Palància, al voltant de l'avinguda Agermanats, al costat del col·legi de Sant Cristòfol, com a punt de partida i arribada.

Respecte a l'any passat, l'esdeveniment esportiu ha augmentat en un 25 % el nombre d'inscripcions. Com ha indicat el regidor d'Esports Javier Raro ‘enguany ve reforçat pel nombre de participants que ronda els 1.500, que acudiran a la ciutat des de diferents punts d’Espanya’

L'esdeveniment oferirà dos distàncies, la ‘Human’ de 6 quilòmetres i la ‘Hero’ de 10 quilòmetres, amb dos categories competitives i una popular amb més de 25 obstacles. També hi haurà música, gastronetes (camionetes on es preparen plats cuinats), animació i un espectacle a l'abast de tot el públic. A més, se celebrarà el final de Survivor League, una lliga que reunix els atletes de carreres d'obstacles més famosos de la geografia espanyola.

El període d'inscripció continuarà obert fins a la nit del 13 de novembre en la pàgina web oficial de Survivor Race. Tres dies després, el dissabte 16, començarà la competició d'obstacles a les 9.30 del matí, amb tandes de 100 a 120 participants que aniran prenent l'eixida cada 15 minuts. Els qui repetisquen l'experiència a Sagunt descobriran que la nova edició compta amb almenys 10 obstacles nous respecte a l'any passat. Estos obstacles posaran a prova l'habilitat i la fortalesa d'atletes provinents de tota Espanya.

Pujar