18 de setembre de 2020 18/9/20

La startup de Sagunt Academia Format3D guanyadora de la tercera edició del concurs d'innovació Wonderful

La startup de Sagunt Academia Format3D guanyadora de la tercera edició del concurs d'innovació Wonderful - (foto 1)

  El regidor en funcions de Promoció Econòmica de Sagunt, Miguel Chover, i el gerent del Parc Comercial Vidanova Parc, Arsenio Miñán, han entregat hui, 11 de juny, el premi del concurs d'innovació Wonderful a l'empresa saguntina Academia Format3D, gràcies a la seua proposta innovadora de formació escolar i extraescolar en disseny i impressió en 3D per als ciutadans de Sagunt.

  L'impuls del Parc Comercial Vidanova Parc, propietat de LAR España, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, a través de la seua regidoria de Promoció Econòmica, ha permés desenvolupar amb èxit la tercera edició d'este projecte, que perseguix donar suport i impulsar la innovació com a principi essencial de l'emprenedoria i el desenvolupament de les empreses de la regió.

  Wonderful és una iniciativa de responsabilitat social corporativa impulsada per LAR España per al foment de la innovació, que s'ha desenvolupat simultàniament a les províncies de Madrid, Toledo, Albacete, Alacant, Barcelona, Lleó, Lugo, Pontevedra, Biscaia i València.

  En esta ocasió, la startup guanyadora a la província de València ha sigut la saguntina Academia Format3D, amb el seu model formatiu en l'àmbit del disseny i impressió 3D. Miguel Chover, regidor en funcions de Promoció Econòmica, ha destacat “el valor dinamitzador d'este tipus d'iniciativa. És molt important comptar amb projectes com Wonderful de LAR España que s'impliquen en el territori i ajuden a impulsar la cultura emprenedora”. Al seu torn, es va mostrar “content per veure la implicació de persones i projectes locals que han passat per les nostres oficines per a assessorar-se i que hui són una realitat com l'Acadmia Format3D. Tant de bo cada any puguem ajudar al fet que més persones i més projectes innovadors nasquen a Sagunt”.

  El gerent de Vidanova Parc, Arsenio Miñán, ha manifestat que espera que el premi facilite el desenvolupament i progressió de Format3D, ja que oferix als habitants de Sagunt la possibilitat de desenvolupar-se i formar-se en les noves tecnologies vinculades al disseny i impressió 3D, que és un sector en auge que pot oferir possibilitats interessants a diferents sectors d'activitat econòmica i en el qual és interessant oferir formació des de la base per a aprofitar les possibilitats que oferix este àmbit.

  Per la seua banda, Iván Bixquert, fundador d'Academia Format3D, ha agraït a Vidanova Parc i a l'Ajuntament de Sagunt per la seua aposta per iniciatives com Wonderful, “que ajuden les empreses que estan començant a implementar les seues innovacions. Qualsevol suport suposa un important impuls que ens ajuda a seguir avant i esforçar-nos a oferir un servici de qualitat i realment útil per a la població de Sagunt”, ha assegurat el fundador.

  El concurs Wonderful oferix als guanyadors diferents premis enfocats a recolzar-los en el desenvolupament dels seus respectius projectes. Estos es componen de 500 euros en metàl·lic, una tablet, accés al programa ‘Startup with IBM’, valorat en 12.000 $ anuals, i al Wonderful LAB, que garantix el suport tècnic per a l'adequat desenvolupament de les empreses guanyadores, amb possibilitats de mentoring, acceleració i inversió de vehicles especialitzats en startups, com el d’Indra Ventures o el de Banc Sabadell.

  Pujar