29 de setembre de 2020 29/9/20

'No solo duelen los golpes', el monòleg feminista de Pamela Palenciano, arriba este divendres al Port de Sagunt

'No solo duelen los golpes', el monòleg feminista de Pamela Palenciano, arriba este divendres al Port de Sagunt - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  'No solo duelen los golpes', el monòleg feminista de Pamela Palenciano, arriba este divendres al Port de Sagunt - (foto 2)
  'No solo duelen los golpes', el monòleg feminista de Pamela Palenciano, arriba este divendres al Port de Sagunt - (foto 3)
  'No solo duelen los golpes', el monòleg feminista de Pamela Palenciano, arriba este divendres al Port de Sagunt - (foto 4)

  Este divendres el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt acollirà a les 19 hores el monòleg No solo duelen los golpes, de l'activista feminista Pamela Palenciano. Esta activitat, organitzada per la regidoria d'Igualtat, s'emmarca dins de la programació del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

  El monòleg es farà en la sala d'actes del Centre Cívic, està dirigit a tots els públics i l'entrada serà gratuïta amb aforament limitat. Pamela Palenciano va nàixer a Andújar, Jaén, i és monologuista, comunicadora i activista feminista, reconeguda internacionalment pel monòleg teatral No solo duelen los golpes, en el qual relata de manera autobiogràfica la seua història sobre la violència de gènere utilitzant l'humor i la ironia.

  En este monòleg teatral, Pamela Palenciano proposa, des d'una experiència de parella en la qual va viure maltractaments, abús i submissió en el poder i la violència de la masculinitat patriarcal, una mirada al tipus de relacions que mantenim en el marc de la societat patriarcal i com les construïm i patim.

  Pujar