17 de gener de 2021 17/1/21

Hui s’inicien les obres de soterrament de les línies d'alta tensió de Fusió

Hui s’inicien les obres de soterrament de les línies d'alta tensió de Fusió - (foto 1)
  • A les 12 del migdia Iberdrola ha començat l'alçament topogràfic i la senyalització

Hui s’inicien les obres de soterrament de les línies d'alta tensió de Fusió. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ja ha comunicat esta gran notícia al veïnat del sector Fusió. En concret, Iberdrola Distribución Eléctrica SAU ha començat a les 12 del migdia de hui l'alçament topogràfic i la senyalització de la zona a actuar.

Cal recordar que la Junta de Govern Local del 21 de febrer va aprovar l'últim tràmit per a la llicència de soterrament, després de la resolució de l'execució del projecte per part de la directora general d'Indústria, Energia i Mines el 28 de gener, que autoritzava l'actuació amb un pressupost de 745.282,96 euros amb un termini d'execució de sis mesos, encara que podria sol·licitar-se una ampliació si fora necessari.

Moreno, ha qualificat el començament de les obres de «gran notícia ja que des que es van posar els fonaments en l'anterior legislatura, els veïns reclamaven accions ja». Per a l'Equip de Govern «era una prioritat màxima, per això hem posat tot l'esforç i treball perquè este dia arribara». A més amb el soterrament de la línia, ha declarat l'alcalde, també s'obri la possibilitat d'atraure inversions a este PAI i així consolidar la zona.

Pujar