27 de novembre de 2020 27/11/20

Els servicis del Departament de Promoció Econòmica de Sagunt es realitzaran de manera telefònica i en línia

Els servicis del Departament de Promoció Econòmica de Sagunt es realitzaran de manera telefònica i en línia - (foto 1)
  • Amb la finalitat de respondre a les necessitats de les persones usuàries dels servicis, es mantindrà l'activitat telefònicament i en línia

Després de la publicació el dissabte 14 de març de 2020 del Reial Decret pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, s'ha establit que durant la seua vigència les persones únicament podran circular per les vies d'ús públic per a la realització d'activitats concretes i regulades.

Per a ajudar a facilitar el seu compliment fins a la normalització de la situació sanitària i amb la voluntat de no erosionar els interessos de les persones usuàries, el departament atendrà a través dels telèfons i correus electrònics, mantenint els servicis i adequant-los a la nova realitat.

La regidora de Promoció Econòmica, María José Carrera, ha assegurat que amb esta mesura «volem ajudar i preservar els interessos de les persones que puguen necessitar els nostres servicis durant els pròxims dies i, per això, el Departament de Promoció Econòmica mantindrà les seues habituals tasques adaptant-les a l'escenari actual. La nostra voluntat és minimitzar l'impacte que la situació sanitària ha generat i ens posem a la disposició de la ciutadania per a ajudar-la dins de les nostres tasques habituals».

Per a comunicar-se amb el Departament de Promoció Econòmica, el telèfon d'atenció és el 962655886, també serà possible contactar mitjançant correu electrònic i les xarxes socials del departament, en el perfil de Facebook ‘Promoció Econòmica Sagunt’ i en Twitter @promoecosagunt.

Pujar