19 de setembre de 2020 19/9/20

Salva Montesinos (Ciutadans Sagunt): "Pràcticament tots els polítics a la nostra ciutat estan obsolets”

Salva Montesinos (Ciutadans Sagunt): "Pràcticament tots els polítics a la nostra ciutat estan obsolets” - (foto 1)

  Salva Montesinos es presenta el pròxim 26 de maig com a candidat a l'Alcaldia de Sagunt per Ciutadans. Amb motius de les eleccions municipals, ha parlat amb elperiodic.com per a fer un balanç de la legislatura i explicar els principals punts del seu programa, com la neteja dels barris o la millora del transport.

  PREGUNTA. Quina valoració fa d'aquesta legislatura?

  RESPOSTA. Aquesta ha sigut una de les legislatures més pobres de la democràcia. Hi ha hagut un abandó total en gestió, deixadesa, poques ganes de treballar i tota la societat està indignada.

  P. Tot apunta al fet que els pactes seran necessaris després del 26 de maig. Estaria disposat a crear una aliança amb PP i Vox?

  R. Nosaltres tenim un projecte i un programa global per a tota la ciutat, amb una pluralitat enorme i vital. Tot depén de si volen compartir el nostre projecte.

  P. Com creu que ha de canviar el municipi en els pròxims quatre anys?

  R. La ciutat necessita un pla urgent de neteja i manteniment. A més, molt urgent, hem d'aconseguir estabilitat i seguretat per a les empreses existents i per a les quals puguen vindre, reduint l'atur i facilitant la tramitació i posada en marxa dels seus projectes.

  P. Quines són les principals preocupacions dels veïns de Sagunt?

  R. L'atur, la neteja del municipi, la deixadesa, i la deterioració i abandó dels barris.

  P. Quines són les seues propostes en matèria fiscal?

  R. Hem d'anar a impostos mitjans que no sagnen als ciutadans, l'important és gestionar bé aqueixos impostos i controlar amb sentit comú on es destina els diners i que no es malgaste en quatre amics.

  P. El Corredor Mediterrani és una de les prioritats a Sagunt. Vostés que proposen per a finalitzar-ho durant aquesta legislatura?

  R. El Corredor Mediterrani no és competència municipal, però evidentment per a la ciutat industrial que tenim és una prioritat, que no deixarem de reivindicar.

  P. El turisme és un motor principal a Sagunt. Quines propostes planteja per a desenvolupar-ho?

  R. Importantíssim, i sense explotar. Em compromet a continuar amb l'expedient perquè Sagunt siga Patrimoni de la Humanitat a través de la Unesco, potenciar el patrimoni industrial i l'arqueològic. També hem d'aprofitar les bones platges que tenim per a donar-los la rendibilitat i qualitat que actualment no es potencia. 

  P. Respecte a la resta de mesures del seu programa, quins són els eixos principals?

  R. La neteja i el manteniment de tots els barris de la ciutat; agilitar els tràmits per a llicències, xicotetes indústries, comerços, ciutadans i grans empreses; així com millorar el transport i no espantar a les empreses.

  P. Persones dels municipis de tota la Comunitat Valenciana lligen elperiodic.com. Com les convenceria perquè votaren a Ciutadans el pròxim 26 de maig?

  R. Doncs senzillament: el partit que està més prop de derrotar a l'esquerra perquè no augmente l'atur i la pobresa, ara mateix és Cs, VOT ÚTIL. I concretament per als votants de Sagunt: pràcticament tots els polítics, punts uns com uns altres, a la nostra ciutat estan OBSOLETS.

  Pujar