elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt tanca la platja del Port pels danys ocasionats pel fort temporal

Els bombers realitzen diverses actuacions a Sagunt durant tota la nit davant l'intens temporal
Els bombers realitzen diverses actuacions a Sagunt durant tota la nit davant l'intens temporal
  • Els bombers han realitzat fins a nou actuacions durant tota la nit per a acovardir aigua i traure persones atrapades en vehicles

MÉS FOTOS
Sagunt tanca la platja del Port pels danys ocasionats pel fort temporal - (foto 2)

El temporal va afectar de ple ahir a Sagunt, on van caure 180 litres per metre quadrat segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). De fet, les intenses pluges han obligat l'Ajuntament a onejar la bandera roja a les platges d'Almardà, Corint i Malva-rosa i prohibir el bany en tota la costa saguntina.

Així mateix, segons ha informat la Policia Local de Sagunt en el seu compte de Twitter, la platja del Port ha patit danys en les infraestructures, foradades en les entrades, torres de socorrisme i en el mobiliari urbà.

A més, alguns vehicles estacionats en la via han començat el dia aquest matí inundats i els contenidors han sigut arrossegats fins al passeig marítim.

La intensitat de les pluges ha sigut tal que el Consorci Provincial de Bombers de València ha realitzat diverses actuacions en la capital del Camp de Morvedre. El primer avís va arribar a les 4.51 hores de la passada matinada alertant que una dona estava atrapava en el seu vehicle al carrer periodista Azzati de Sagunt. Poc després, sobre les 5.10 hores una dona va quedar atrapada en el seu vehicle en la rotonda de l'hospital Baladre i a les 5.12 hores es va trencar el sostre d'un àtic.

Els avisos no van cessar. A les 5.36 hores els bombers van rebre l'alerta que un cotxe havia quedat atrapat en el túnel de Ferrolan per al qual van ser necessàries dues dotacions de bombers.

A les 6.01 hores els bombers van acovardir aigua en l'avinguda del Mediterrani i a les 6.19 hores es va alertar que era necessària la intervenció de bombers per a acovardir aigua d'un habitatge de Sagunt.

Els successos van continuar, amb un avís a les 7.29 hores en la residència situada en l'avinguda de la Ribera, on va ser necessari acudir de nou a les 8.59 hores, per a acovardir aigua, igual que al carrer Benjamí Franklin a les 8.42 hores.

Pujar