9 d’abril de 2020 9/4/20

Sagunt suspén la II Fira de la Formació Professional

  • A causa de l'estat d'alarma i a la situació provocada pel Coronavirus, el Departament d'Educació cancel·la la fira que estava prevista del 28 al 30 d'abril

El Departament d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt comunica la suspensió de la II Fira de la Formació Professional. A causa de l'estat d'alarma i a la situació provocada pel Coronavirus, es veu en l'obligació de cancel·lar la fira que estava prevista del 28 al 30 d'abril.

Des de l'equip organitzador de la fira i des de la delegació d'Educació de l'Ajuntament de Sagunt agraïxen el treball realitzat pels centres, entitats, institucions i moltes persones que fins ara havien contribuït a la preparació de la fira, a més asseguren que continuaran treballant quan la situació es normalitze en l'organització de la següent fira per a continuar potenciant la formació professional.

Mentrestant, afirmen que cal centrar tots els esforços per a superar esta situació, protegir les persones més vulnerables, minimitzar l'expansió i permetre que els professionals de la sanitat, seguretat, educació, neteja, transport, del camp, del comerç i la resta de treballadors i treballadores que s'estan implicant, puguen desenvolupar el seu treball en les millors condicions donant-los suport. Entre totes i tots junts aplanarem la corba.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar