elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt s'adherix a la Xarxa de Punts Violeta Turístics de la Comunitat Valenciana

Sagunt s'adherix a la Xarxa de Punts Violeta Turístics de la Comunitat Valenciana
  • A fi de conscienciar, previndre i gaudir les destinacions turístiques amb respecte cap a les dones, lliures d'assetjament i humiliació masclista

MÉS FOTOS
Sagunt s'adherix a la Xarxa de Punts Violeta Turístics de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Sagunt s'ha adherit a la Xarxa de Punts Violeta Turístics de la Comunitat Valenciana, que s'ha posat en marxa fruit de la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Institut Valencià de les Dones. El Ple de l'Ajuntament de Sagunt, en sessió ordinària celebrada dijous passat, 29 de juliol, va aprovar per majoria (vots a favor de PSOE, Compromís, IP, PP, EU i Ciutadans; i el vot en contra de Vox) ratificar l'acord de la Junta de Govern Local d'adhesió a la xarxa. Els Punts d'informació seran els situats en les oficines de Turisme de Sagunt i el Port de Sagunt, així com el de la Casa dels Berenguer.

Els Punts Violeta Turístics han d'entendre's com a espais, en els quals se sensibilitza el visitant, turista i resident, i s'atén, informa i ajuda persones visitants i turistes víctimes de qualsevol tipus d'agressió sexista. La seua finalitat, per tant, és la de conscienciar, previndre i gaudir les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana amb respecte cap a les dones, lliures d'assetjament i humiliació masclista.

Este projecte confia en la capacitat de comunicació dels informadors de la xarxa Tourist Info i el seu coneixement d'idiomes, i compta amb el coneixement de la ubicació de les oficines de Turisme per part de turistes i visitants. Aspectes que afavoriran l'expansió del servici de Punts Violeta a través dels Punts Violeta Turístics que constituiran un punt de primera atenció per a persones que es troben desplaçades i desconeixen altres vies municipals o comarcals per a ser ateses en cas de patir una agressió directa cap a elles mateixes o a una tercera persona.

Pujar