15 d’agost de 2020 15/8/20

Sagunt repara els danys de la zona de jocs infantils de la plaça Joan Pau II

Sagunt repara els danys de la zona de jocs infantils de la plaça Joan Pau II - (foto 1)
  • Els desperfectes, ocasionats per actes vandàlics, superen els 1.800 euros

MÉS FOTOS
Sagunt repara els danys de la zona de jocs infantils de la plaça Joan Pau II - (foto 2)

La delegació de Manteniment ha reparat els danys de la zona de jocs infantils de la plaça Joan Pau II. Els danys d'esta instal·lació, situada al Port de Sagunt, són a causa dels actes vandàlics realitzats per persones incívics. El regidor de Manteniment, Pepe Gil, ha informat que «estos danys, en esta ocasió, han superat els 1.800 euros i que estos diners es podrien haver utilitzat per a millorar les instal·lacions en lloc d'haver de reparar parts destrossades amb mala fe».

Així mateix, Gil ha explicat que, a més dels costos que generen els actes vandàlics sobre les instal·lacions, està el problema que no es poden utilitzar mentre que no es reparen. «Els xiquets i les xiquetes de la zona són els més perjudicats, encara que en este moment les zones de joc no s'hagen pogut utilitzar per la crisi sanitària del COVID-19», ha concretat el regidor.

D'altra banda, el regidor de Manteniment ha comunicat que la Policia Local té instruccions d'observar l'ús indegut d'estes zones per sancionar qui faça malbé l'equipament municipal o faça mal ús d'este.

Pujar