21 d’octubre de 2020 21/10/20

Sagunt reobri el 25 de maig les instal·lacions esportives a l'aire lliure i el Casal Jove

Sagunt reobri el 25 de maig les instal·lacions esportives a l'aire lliure i el Casal Jove - (foto 1)
  • El consistori comença l'activitat d'estes instal·lacions amb diverses mesures de seguretat després de passar a la fase 1 de la desescalada

L'Ajuntament de Sagunt reobri dilluns que ve, 25 de maig, les instal·lacions esportives a l'aire lliure i el Casal Jove del municipi. Les activitats en les pistes de tenis i les pistes d'atletisme es reprenen amb diverses mesures de seguretat, a l'igual, que l'activitat del Casal Jove. Així ho han informat l'alcalde, Darío Moreno, el delegat d'Esports, Javier Raro i el delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro en la roda de premsa d'este matí.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha concretat que l'ús de les instal·lacions esportives, situades en el Pavelló Poliesportiu Internuclis, serà de dilluns a divendres, amb cita prèvia: «Si volen sol·licitar esta cita, les persones hauran de trucar al telèfon 962 65 58 79. A més, la regidoria ha establit un protocol de seguretat i higiene que inclou tant als usuaris i usuàries, com al personal que gestiona estes instal·lacions. En el cas de les pistes d'atletisme, els entrenaments han de ser individuals i només per a persones federades i, en el cas del tenis, es parla d'un màxim de 2 persones. No es podran jugar dobles».

D'altra banda, el regidor d'Esports, Javier Raro, ha reconegut que esta actuació es posa en marxa amb una setmana de retard, respecte al que la normativa els haguera permés: «Des de la delegació d'Esports estem sent molt previnguts. Hem preparat tot perquè les activitats, tant de tenis com d'atletisme, es puguen fer amb tota la seguretat sanitària. I a mesura que vagen avançant les fases, anirem preparant cadascuna de les activitats i ens anirem posant en marxa».

A més, respecte a l'ús de piscines, el delegat d'Esports ha comunicat que les indicacions marquen fer un ús molt restringit de les mateixes i que estes es podran posar en marxa en la fase 2 de la desescalada. Així mateix, ha volgut subratllar que l'àrea d'Esports treballa per a això, a més ha emfatitzat que «tant les piscines com totes les activitats que puguem anar fent seran limitades, tant a persones particulars, com a federats. De totes estes particularitats s'anirà informant».

D'altra banda, el delegat de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, ha confirmat que este dilluns, 25 de maig, el Casal Jove també obri les seues portes comptant amb les mesures d'higiene i de distanciament social necessàries. A més, ha especificat que tant la sala d'estudis, com la sala d'exposicions i la Ciberteca estaran obertes, encara que sempre amb cita prèvia.

Pujar