5 de juliol de 2020 5/7/20

Sagunt posa en marxa la iniciativa participativa de fotografia turística ‘Des de la meua finestra’

Sagunt posa en marxa la iniciativa participativa de fotografia turística ‘Des de la meua finestra’ - (foto 1)
  • Amb motiu del confinament, la delegació anima la població a participar captant els principals recursos turístics del municipi i les millors fotografies obtindran premis

La Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa ‘Des de la meua finestra’, una iniciativa participativa de fotografia turística de Sagunt. Es tracta d'un concurs que anima a participar a tota la població captant els principals recursos turístics del municipi des de les nostres cases.

Esta idea ve motivada per la situació en la qual ens trobem i la necessitat de quedar-se a les nostres cases, ja que una bona manera de passar el temps pot ser buscar la millor perspectiva des de la finestra, balcó o terrassa i captar en una fotografia monuments, platges, albes, capvespres o paratges naturals, entre d’altres. Els qui tinguen el privilegi de poder contemplar-los, poden captar estes vistes i compartir-les perquè tots puguem gaudir d'elles.

La manera de participar és molt senzilla, les fotografies s'enviaran via mail a saguntoturismo@gmail.com o via Instagram, etiquetant a @sagunto_turisme i amb l'etiqueta #SaguntEsViuACasa. El termini acabarà el dimecres 15 d'abril a les 00.00h. A més, la Delegació de Turisme obsequiarà a les millors fotografies amb un lot de marxandatge “Sagunt es Viu” i només per participar s'entregarà un calendari turístic 2020 de Sagunt, fins a fi d'existències.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha destacat que Sagunt «és una ciutat participativa, amb un important teixit associatiu, una ciutat viva, repleta d'esdeveniments, racons i miradors al passat i al futur. Ara la solidaritat dels seus ciutadans està més present que mai, ja que a través d'esta iniciativa els habitants obriran el mirador de la seua casa al món, perquè la nostra ciutat mereix ser compartida».

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar