15 d’agost de 2020 15/8/20

Sagunt participa en una reunió telemàtica de la Red de Juderías de España sobre la digitalització de projectes

Sagunt participa en una reunió telemàtica de la Red de Juderías de España sobre la digitalització de projectes - (foto 1)
  • A més, els perfils de Facebook de Turisme Sagunt i de la Red de Juderías de oferixen continguts online sobre cuina, guies i jocs per a la infància

La Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt va participar ahir, dilluns 11 de maig, en una reunió telemàtica de la Red de Juderías de España sobre la digitalització de projectes. La tècnica del departament, Silvia Gilabert, va poder conéixer algunes de les noves iniciatives i el desenvolupament d'estes.

La Red de Juderías de España, de la qual forma part Sagunt, és una exclusiva xarxa composta només per 22 ciutats. I en la reunió es van exposar les línies que s'estan seguint des de la xarxa per a redirigir els projectes i apostar més per la digitalització.

Els projectes destacables són la realització d'una app turística, campanyes amb vídeos promocionals, formació dels guies de les ciutats que formen part de la xarxa per a augmentar la qualitat de les visites, així com el desenvolupament del projecte RASGOS, en el qual participen empreses de cada ciutat.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha afirmat que formar part d'esta xarxa «és un privilegi, perquè ens dóna suport i difusió en tots els projectes que s'implementen a nivell nacional i contribuix a posicionar el producte turístic basat en el patrimoni jueu, en col·laboració amb les empreses i associacions del municipi».

A més, a partir del pròxim dijous 14 de maig a les 19.00 hores, en el perfil de Facebook Red de Juderías de España-Caminos de Sefarad, s'emetrà en directe ‘Els Dijous en Xarxa’, un cicle de trobades digitals setmanals, amb continguts sobre cuina, guies, etc. I des del perfil de Facebook Sagunto Turismotambé s'aposta per continguts online, com el joc digital ‘Xicotets descobridors’, perquè els xicotets de la casa puguen aprendre més sobre la cultura jueva.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar