elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt obri el termini per a participar en el concurs del cartell anunciador de Falles 2023

  • La presentació d'obres es podrà realitzar fins al 28 d'octubre

  • El premi del cartell guanyador està dotat amb 600 euros

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt informa que s'ha obert el termini per a participar en el concurs del cartell anunciador de les Falles 2023. Les persones interessades podran presentar-hi les seues obres fins al 28 d'octubre. El premi està dotat amb 600 € al guanyador.

Les obres presentades hauran de ser inèdites, i qualsevol tècnica és vàlida per a la realització del cartell, condicionada tan sols al fet que permeta una reproducció correcta. El format serà vertical amb dimensions de 50 x 70 cm., i es presentarà sobre suport rígid o bastidor. En el cartell haurà de figurar obligatòriament el lema de “FALLES DE SAGUNT 2023. FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC NACIONAL” i els escuts de l'Ajuntament de Sagunt i de la Federació Junta Fallera Sagunt.

Les bases que regulen este concurs es troben en el següent enllaç de la web municipal: https://sagunt.sedipualba.es/tablondeanuncios/anuncio.aspx?id=37271. La decisió del jurat es farà pública en el corresponent acte de lliurament dels premis organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt.

La regidora de Cultura, Asun Moll, ha animat a tota la ciutadania a participar-hi: «Sabem l’alt grau de disseny i el nivell artístic que hi ha a la nostra ciutat, i ens agradaria que fora un disseny innovador.  Esperem moltes propostes, tant de gent jove com de gent major».

Pujar