elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt ha impulsat el turisme de proximitat en una nova edició de la Fira de les Comarques

Sagunt ha impulsat el turisme de proximitat en una nova edició de la Fira de les Comarques
  • L'estand de Turisme Sagunt va estar present un any més en l'esdeveniment organitzat per la Diputació de València oferint informació de l'oferta turística del municipi i el Camp de Morvedre a visitants que s'acostaven a interessar-se

MÉS FOTOS
Sagunt ha impulsat el turisme de proximitat en una nova edició de la Fira de les Comarques - (foto 2)

El municipi de Sagunt va estar present un any més en la Fira de les Comarques, l'esdeveniment que organitza anualment la Diputació de València per a donar a conéixer l'oferta turística provincial i fomentar el turisme intern, que enguany es va celebrar del divendres 24 al diumenge 26 de setembre. En esta edició, que recupera la presencialitat després dels moments més crítics de la pandèmia, la Regidoria de Turisme, a través de la marca Turisme Sagunt, va buscar atraure l'atenció del turisme de proximitat.

La primera tinenta d'alcalde, María José Carrera, i la regidora de l'equip de Govern, Ana María Quesada, van estar presents el dissabte en la parada del Camp de Morvedre, capitanejada pels municipis de Sagunt i Canet d'en Berenguer, on van rebre la visita del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i del diputat de Turisme, Jordi Mayor. A este mateix esdeveniment també va assistir l'alcalde de Canet d'en Berenguer, Pere Joan Antoni Chordá.

Carrera va indicar que després dels moments més durs de la pandèmia resultava «molt important posar en valor el turisme de proximitat». Per això va destacar la rellevància d'este tipus d'esdeveniments, ja que assistir als mateixos i mostrar l'amalgama de possibilitats turístiques del municipi i la comarca permet col·locar a la ciutat «en el punt on turísticament es mereix estar».

«Hem passat un any i mig molt complicat en què el turisme s'ha ressentit moltíssim», va explicar la primera tinenta d'alcalde, qui també va subratllar que esta fira suposa «un aparador magnífic» per a promocionar la ciutat.

Situada en la Plaça de l'Ajuntament de València, la Fira de les Comarques va suposar un marc incomparable per a donar a conéixer l'oferta turística, cultural i gastronòmica tant al públic valencià com a visitants de tot el món. Les parades de cada comarca així com les d'empreses del sector van captar l'atenció de nombroses persones en unes jornades que van comptar amb espectacles, actuacions musicals, mostres de folklore tradicional, showcookings i un ampli ventall d'activitats per a atraure l'atenció de vianants i que van aconseguir una alta participació.

«Tenim molt de potencial turístic a la nostra ciutat i a la nostra comarca. En el dia de hui ens estem situant on la ciutat ha d'estar», va manifestar María José Carrera.

Al llarg del matí es van anar succeint les persones que s'interessaven per l'oferta de la comarca del Camp de Morvedre i s'acostaven a l'estand per a obtindre informació sobre el ric patrimoni històric, cultural, gastronòmic, industrial i natural que la zona ofereix a turistes i visitants de tots els llocs i de tota mena de gustos i interessos.

El cap de setmana en la Fira de les Comarques també es va aprofitar per a presentar i promocionar les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs del Camp de Morvedre, que se celebraran en 14 establiments culinaris de diverses localitats de la comarca, entre les quals figura Sagunt, del 4 al 10 d'octubre.

Pujar