elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt estudiarà ocultar els contenidors de residus urbans a proposta de Cs

Sagunt estudiarà ocultar els contenidors de residus urbans a proposta de Cs
  • Montesinos: “Tots els grups, excepte IU, estem d'acord en la necessitat d'aquest projecte per a millorar la imatge del municipi”

Sagunt estudiarà ocultar els contenidors de residus urbans “a proposta de Cs”, ha celebrat el portaveu de la formació taronja en el municipi, Salvador Montesinos.

En primer lloc, ha detallat, “s'insta que o bé els tècnics de l'ajuntament o la pròpia SAG (Societat Anònima de Gestió) realitzen un estudi tècnic i econòmic de tots els contenidors, i facen un projecte d'instal·lació d'un sistema d'ocultació de contenidors de residus urbans adaptat, dissenyat i integrat a l'entorn en el qual es trobe”.

En segon lloc, “una vegada fet l'estudi i el projecte, es podria començar a ocultar els contenidors en les zones on és més necessari; per exemple en l'Avinguda Mediterrani, i als voltants del castell i el teatre”.

Per al regidor de Cs, “es tracta de fer el primer pas per a dur a terme progressivament l'ocultació de contenidors, prioritzant les zones de major impacte turístic i comercial”. “És clar que les coses no es poden fer d'un dia per a un altre però hem de posar-nos a avançar en això ja”, ha esgrimit.

A més, ha explicat, “sabem que el soterrament dels contenidors és molt més costós; per això hem proposat l'ocultació, que ens sembla una idea més assequible i factible”. “Agraïm que la majoria dels grups ens hagen donat suport i no entenem el rebuig d'IU”, ha explicat, al mateix temps que ha defensat “la importància que té per al comerç i el turisme millorar l'estètica de Sagunt”.

“Els veïns i comerciants ho reclamen, Cs porta molt temps treballant a buscar la millor solució i ara que hi ha hagut un acord, exigim que no quede en lletra morta i s'execute com més prompte millor”, ha conclòs.

 

Pujar