30 de novembre de 2020 30/11/20

Sagunt engega la Campanya de Promoció del Comerç Local baix el lema “Comprar en la teua ciutat no té preu!”

Sagunt engega la Campanya de Promoció del Comerç Local baix el lema “Comprar en la teua ciutat no té preu!” - (foto 1)

  La delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt, al costat de les associacions de comerciants del municipi, ha engegat la Campanya de Promoció del Comerç Local baix el lema “Comprar en la teua ciutat no té preu!”. Concretament, aquesta iniciativa comercial tindrà lloc des del 7 de setembre fins al 15 d'octubre de 2016.
  Cal destacar que es tracta d'una campanya consolidada que obté una molt bona resposta del públic i gran acceptació entre els comerços, consumidors i consumidores del municipi. En total són 340 els establiments comercials adscrits enguany.

  El regidor delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, considera que “amb la campanya “Fem grans els nostres xicotets comerços” seguim apostant i impulsant el comerç local, tan rellevant i necessari per al desenvolupament de l'economia de la nostra ciutat, així com la gran acceptació d'aquest esdeveniment per part dels comerços, consumidors i consumidores”.

  Els establiments hauran d'exposar el material promocional que l'Ajuntament de Sagunt els ha fet arribar de forma gratuïta abans de l'inici de la campanya: els tiquets o bitllets per a emplenar pels clients que realitzen compres en els comerços, les urnes de cartó per al dipòsit dels bitllets correctament emplenats, el distintiu de participació i els cartells promocionals.

  Els premis seran tres per valor d'1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya. L'objectiu és que puga beneficiar-se un major nombre de persones.
  L'acte d'extracció de bitllets tindrà lloc el dia 26 d'octubre, a les 19 hores, en saló d'actes del Centre Cívic de Port de Sagunt. Està previst que es realitze davant notari, el regidor, la tècnica del consistori i representants de les diferents associacions de comerciants. El sorteig començarà en extraure's a l'atzar uns quants bitllets. Posteriorment, es contactarà amb la persona les dades de la qual apareixen en el bitllet per telèfon. En cas que l'interessat o interessada no conteste, es procedirà a l'extracció d'un nou bitllet. A més, aqueix dia es realitzarà un sorteig addicional entre els/les assistents a l'acte, que podran guanyar obsequis oferits per els/les comerciants de la localitat i fins i tot una nit d'hotel.

  Posteriorment, l'acte de lliurament de premis tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt. Els/as guanyadors/as del concurs comptaran amb un termini per a decidir els comerços participants on volen realitzar les compres i hauran de consumir la totalitat del premi en el termini que s'indique des de la delegació de Comerç del consistori.

  Pujar