20 de gener de 2021 20/1/21

Sagunt va acollir la segona edició de ‘FER Futur’, dirigit a nous talents en el món de l'atletisme

Sagunt va acollir la segona edició de ‘FER Futur’, dirigit a nous talents en el món de l'atletisme - (foto 1)
  • El programa per canalitzar la detecció i gestió del talent entre els esportistes més joves de la Comunitat Valenciana va tindre lloc el passat cap de setmana en les instal·lacions esportives del pavelló internuclis

El passat cap de setmana, Sagunt va acollir, en les pistes del Poliesportiu Internúclis, la segona edició de FER Futur 2019, un programa de tecnificació impulsat per la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso per canalitzar la detecció i gestió del talent entre els esportistes més joves de la Comunitat Valenciana. Este programa està desenvolupat per la Fundació Trinidad Alfonso i la Federació Valenciana d'Atletisme amb la col·laboració de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt.

El programa té com a objectiu la detecció de nous talents, orientació cap a una pràctica adequada de l'atletisme, creació d'un entorn esportiu que permeta el desenvolupament dels nuclis d'entrenament, facilitar el pas dels atletes més joves al nivell d'alta competició, i un major creixement del Projecte FER (Foment d'Esportistes amb Reptes) amb la participació d'esportistes de la Comunitat Valenciana en campionats nacionals i internacionals.

En les jornades de FER Futur van participar 46 atletes i 26 tècnics per a dur a terme una àmplia agenda d'activitats, reunions de caràcter tècnic, entrenaments per sectors i xarrades per a donar a conéixer amb detall el projecte. També, la jornada va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports, Javier Raro, juntament amb el seleccionador nacional d'atletisme, José Peiró; el coordinador del programa FER Futur, Enric Carbonell i el tècnic d'esports, Manolo Ripollés, que va exercir com a coordinador local de la concentració esportiva. Així mateix, l'atleta sub-18, Ainhoa Martín González va assistir com l'única atleta local.

Durant la presentació, el regidor d'Esports, Javier Raro va agrair l'esforç, tant al projecte FER, com a la Federació d'Atletisme per dur a terme este tipus d'iniciatives. A més, va destacar que «és un orgull que la ciutat tinga unes instal·lacions d'atletisme ideals per poder acollir als millors atletes de la Comunitat Valenciana».

Pujar