elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sagunt va acollir este dimarts l'itinerari en Competències Digitals del programa +45

Sagunt va acollir este dimarts l'itinerari en Competències Digitals del programa +45
  • L'activitat formativa i d'orientació laboral, organitzada per Cambra València i l'Ajuntament de Sagunt, està orientada a millorar les competències digitals de persones majors de 45 anys i la seua incorporació al mercat laboral

MÉS FOTOS
Sagunt va acollir este dimarts l'itinerari en Competències Digitals del programa +45 - (foto 2)

Este dimarts Sagunt va acollir la celebració de l'itinerari en Competències Digitals que van organitzar la Cambra de Comerç de València i l'Ajuntament de Sagunt. Esta activitat formativa i d'orientació laboral, integrada en el programa +45, està dissenyada per a millorar les competències digitals i facilitar l'accés al mercat de treball de la població compresa entre els 45 i els 60 anys.

A la inauguració va assistir la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, qui va destacar que «les competències digitals ja no són una característica que ens diferencia de la resta, és una necessitat tant per a les nostres relacions socials, a través de l'ús de WhatsApp, e-mails, etcètera, com en la cerca de treball mitjançant webs i aplicacions d'ocupació o en la nostra forma de comunicació amb l'administració pública com, per exemple, fent ús del certificat digital».

El programa compta amb un itinerari que inclou una fase d'orientació i una fase de formació on s'aborden qüestions com el tractament de la informació, les formes de comunicació, la creació de continguts, ciberseguretat i la resolució de problemes. Finalment, les persones participants compten amb una fase d'acompanyament a l'ocupació on es treballa individualment per a facilitar la inserció laboral.

L’edil va finalitzar la seua intervenció destacant la importància d'este tipus d'activitat per ser «una gran oportunitat per a avançar en competències digitals molt lligades a la millora de l'ocupabilitat de les persones».

 

Pujar