26 de setembre de 2020 26/9/20

Robert Redfort i Paul Newman en ‘El Golpe’ el 16 de juny en el Centre Cultural Mario Monreal

Robert Redfort i Paul Newman en ‘El Golpe’ el 16 de juny en el Centre Cultural Mario Monreal - (foto 1)

    El Centre Cultural Mario Monreal projectarà este diumenge, 16 de juny, a les 19 hores la pel·lícula El Golpe del director George Roy Hill en el Centre Cultural Mario Monreal. La pel·lícula durarà 100 minuts, serà en castellà i l'entrada és gratuïta per a tots els assistents. Esta pel·lícula compta amb l'actuació dels reconeguts actors Robert Redfort i Paul Newman. Esta projecció està dins del cicle de ‘Diumenges de cinema’ de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

    El director de la pel·lícula és George Roy Hill amb guió de David S. Ward i la música és de Marvin Hamlisch amb fotografia de Robert Surtees. El repartiment de la projecció compta també amb els següents actors: Robert Shaw, Charles Durning, Ray Walston, Eileen Brennan, Harold Gould, Dana Elcar, John Heffernan, Charles Dierkop, Dimitra Arliss, Robert Earl Jones, Lee Paul, Avon Long.

    La pel·lícula transcorre a Chicago, en els anys trenta. Johnny Hooker (Redford) i Henry Gondorff (Newman) són dos timadors que decidixen venjar la mort d'un vell i benvolgut col·lega, assassinat per ordre d'un poderós gángster anomenat Doyle Lonnegan (Shaw). Per aconseguir-lo, ordiran un enginyós i complicat pla amb l'ajuda de tots els seus amics i coneguts.

    Pujar