elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidora de Comerç mostra el seu suport a Facosa en la posada en marxa de les Rutes de Jaume I

La regidora de Comerç mostra el seu suport a Facosa en la posada en marxa de les Rutes de Jaume I
  • La iniciativa està dirigida als clients del xicotet comerç i està composta per un sorteig de tres paquets turístics

La Federació d'Associacions de Comerç del Camp de Morvedre (Facosa) en col·laboració amb la Unió Gremial i la Federació empresarial valenciana d'Agències de Viatges (Aeval), i amb el suport de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt, ha posat en marxa Rutes de Jaume I, una iniciativa de promoció comercial, cultural i turística.

La regidora de Comerç, Ana María Quesada, va assistir ahir a la presentació prèvia invitació de Facosa, per a recolzar al comerç local. «Ahir vam estar acompanyant a Facosa en la presentació de la seua campanya. Com sempre, des de la delegació de Comerç i Mercats, i com a regidora, donem suport a qualsevol tipus d'iniciativa que vaja dirigida a reforçar el nostre comerç local i a enviar eixos missatges que enviem durant tot l'any sobre la importància de comprar en el comerç local i de proximitat», ha destacat Quesada.

En este sentit, Ana María Quesada ha destacat que «com sempre diem, comprant en el nostre comerç, fem gran la nostra ciutat». A més, la regidora de Comerç ha felicitat a Facosa per «sumar-se a qualsevol iniciativa que els ajude».

La iniciativa es durà a terme en tres ciutats simultàniament (Sagunt, Vall d'Uixó i Biar), i consta d'un sorteig de tres paquets turístics de cap de setmana destinat als clients del xicotet comerç associat, que adquiriran un bitllet del sorteig amb les seues compres. El paquet turístic, que és per a dues persones, és per a realitzar la Ruta Jaume I, que a més inclourà l'hotel en règim d'allotjament i desdejuni, els menjars i els sopars en restaurants i activitats lúdic-culturals. Els sortejos es realitzaran els dies 28 de juny a Vall d'Uixó, 29 de juny a Sagunt i 30 de juny en Bihar.

Pujar