25 de setembre de 2020 25/9/20

El pla de reforma interior del polígon industrial El Ventorrillo es troba en la fase final

  • Este PAI regularà tota la urbanització del polígon i permetrà atorgar tot tipus de llicència de manera definitiva

El PAI del polígon El Ventorrillo es troba en la fase final d’informació pública, segons informa el regidor d’Urbanisme, Quico Fernández. El pla de reforma integral d’este polígon regularà tota la urbanització (vials, parcel·les edificables, etc.) i permetrà atorgar tot tipus de llicències de manera definitiva. D’esta manera, segons Fernández, es consolidarà “un espai que fins ara tenia un caràcter un poc precari de 230.000 m2 per a que puga funcionar de manera absolutament regular”.

El delegat ha recordat que esta reforma ja es contemplava en el PGOU des de 1992 però que encara no s’havia desenvolupat, “de tal manera que s’estaven realitzant una sèrie d’activitats sense cap tipus d’ordenació definitiva”. Ara començarà la fase final d’ordenació urbana després que en la legislatura anterior es donara llum verda al pla.

Per a Fernández esta és una bona notícia ja que la zona de El Ventorrillo“està molt bé comunicada i té molt bones possibilitats, però necessita una ampliació que permeta una major instal·lació d’empreses”.El delegat ha manifestat que l'ampliació ja es va plantejar en la legislatura en què va ser regidor d'Urbanisme però que el projecte de segon bypass la va paralitzar.

Amb este pla, ha recalcat Fernández, “estem resolent tots els problemes pendents i potenciant la nostra capacitat d’albergar empreses i industries i, per tant, oportunitats de treball”.

Pujar