elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Professorat del projecte Erasmus KA2 es reuneixen a Sagunt

Professorat del projecte Erasmus KA2 es reuneixen a Sagunt - (foto 1)

    El professorat del projecte Erasmus KA2, entre els quals es troben professionals de l'IES Clot del Moro, s'han reunit a Sagunt per a llançar este pla, que en un futur integrarà a l'alumnat, per a treballar entorn dels refugiats i la seua situació a Europa.

    El regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, els ha rebut en el consistori i ha declarat que esta activitat i reciprocitat "dels nostres centres educatius de Sagunt és molt positiva, com és hui el Clot del Moro, amb centres educatius de diferents països per a crear sinergies culturals i educatives i per a atendre la multiculturalitat entre el poble de Sagunt i la resta de pobles de l'àmbit europeu, en un projecte tan interessant com és atendre un vessant social i tan sensible com és l'assumpte dels refugiats, que, de fet, cada dia en preocupa més i s'ha de tractar en l'àmbit educatiu a nivell europeu".

    L'equip de professionals educatius que s'ha reunit hui a Sagunt per a preparar tots els treballs, es troba integrat per professors i professores d'Alemanya, Itàlia, Bulgària i de l'IES Clot del Moro de Sagunt. Este projecte que ha començat en la nostra localitat, treballarà en els pròxims mesos amb alumnes dels instituts d'estos països sobre la situació dels refugiats en cada país d'Europa. Com acollir-los, les ajudes que es disposen, qui són i com han arribat a estar en determinades circumstàncies, etc., són els temes que l'alumnat treballarà.

    La següent trobada serà a Nàpols (Itàlia) al març de 2018, on l'alumnat de Sagunt exposarà tot allò que treballen fins avui com a conferències o recollida d'aliments.

    Pujar