elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La primera Nit d’Albaes marca l'inici de les Falles

La primera Nit d’Albaes marca l'inici de les Falles
  • L'alcalde de Sagunt i la regidora de Festes van acompanyar les Falleres Majors de la comarca durant la primera jornada que va tindre lloc el divendres 7 en la Tinència d'Alcaldia

La primera Nit d’Albaes marca l'inici de les Falles 2020. Divendres passat 7 de febrer, la Tinència d'Alcaldia va acollir a les portes esta primera jornada a la qual va assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll; les Falleres Majors del Camp de Morvedre, Sandra Ordiñaga i Aitana González; el president de FJFS, Jaime Gil; el vicepresident de FJFS, Miguel García, així com regidors de la Corporació.

En este primer acte es va aprofitar també per a presentar la Crida fallera que tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a les 18.00 hores i que la fi de festa estarà amenitzada per una orquestra de germanor a càrrec de Jamaica Show. A més, es va anunciar que el diumenge 16 tindrà lloc el Concert de pasdobles fallers a l'Auditori Joaquín Rodrigo, a les 19.30 hores, a càrrec de la Banda de la Lira Saguntina i dirigit per Rafael Domènech.

La pròxima cita de Nit d’Albaes serà el divendres 14 de febrer, a les 21.00 hores, a les portes del Consistori, a les quals se sumaran el divendres 21 i el divendres 28 de febrer. I, d'altra banda, el dissabte 22 i el dissabte 29 de febrer tindran lloc les cavalcades de Sagunt i del Port de Sagunt. Per a més informació sobre horaris, dates i ubicacions consultar a FJFS.

Asun Moll ha assegurat que l'Ajuntament de Sagunt «recolza totes les activitats que des de Junta s'organitzen, ja que apostem per les Falles. Ara ja estem de celebració i és quan es veuen els resultats de la gran faena que durant un any les associacions culturals falleres i FJFS duen a terme. Esperem que siguen unes festes en les quals hi haja respecte de la convivència i es gaudisca al carrer de l'olor de pólvora, del soroll, de les flors i de la vistositat de la indumentària valenciana».

Pujar