26 de setembre de 2020 26/9/20

El president de la Generalitat visita el stand de Sagunt en Fitur

El president de la Generalitat visita el stand de Sagunt en Fitur - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El president de la Generalitat visita el stand de Sagunt en Fitur - (foto 2)

  El president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta Mónica Oltra; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i la diputada d'Esports, Isabel García, han visitat el stand de Sagunt en Fitur.

  Les autoritats han estat amb l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; la regidora de Turisme, Natalia Antonino; i els regidors de l'Equip de Govern Pablo Abelleira i María Giménez. A més, han estat acompanyats per la fallera major de Sagunt, Raquel Martín, la fallera major infantil, Ana Isabel Dorado, i el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, entre altres persones.

  Tots ells s'han acostat també al stand d'Aranjuez, on han conversat amb els representants d'esta localitat, amb la qual Sagunt té un protocol d'amistat.

  "Ha hagut molta afluència de gent i la nostra ciutat ha sigut molt visitada. Esperem que ho seguisca sent al llarg d'este cap de setmana, que és quan el stand estarà obert al públic", ha declarat la regidora de Turisme de Sagunt, Natalia Antonino.

  Pujar