15 d’agost de 2020 15/8/20

El Port de Sagunt gaudirà de la cavalcada d'humor en les seues festes

  • L'atractiu d'esta setmana serà la gastronomia, les activitats per als més xicotets i els tradicionals festejos taurins

La cavalcada d'humor es realitzarà este dimecres 7 d'agost a les 18.30 h, i concentrarà a tota la ciutadania que vulga participar en el Centre Cívic, on estaran reunides totes les comparses participants. La cavalcada eixirà des del Centre Cívic, i recorrerà tota l'avinguda 9 d'Octubre fins a arribar al recinte festiu, l'hora d'eixida serà a les 19.30 h.

Les festes vénen carregades d'activitats gastronòmiques, el dimarts 6 d'agost es realitzarà el concurs d'aigua de valència. El dimecres tindrà lloc la torrà popular a les 21.00 h, en el recinte festiu, la participación de la qual està oberta a tot el públic. Eixe mateix dia tindrà lloc el Gran Prix a les 23.30 h,  i la inscripció es podrà realitzar fins demà en la Caseta de la Comissió.

L'entreteniment per als més menuts cobrirà part del programa de festes, el dimarts 6 d'agost i el dijous 8, es podrà gaudir a les 21.00 h dels tallers d'animació infantil en el recinte festiu. A més, també es podrà gaudir tots dos dies, a les 19.45 h, de classes de ball de saló que comptarà amb professors campions d'Espanya Sènior.

Les exhibicions de vaques i bous ocuparan les nits del dimarts i dijous a les 24.00 h, les ramaderies encarregades són Granchel i José Vicente Machancoses. Finalment, es podrà gaudir d'un espectacle musical de l'Orquesta Pirata, el dijous 8 d'agost a les 23.30 en el recinte festiu.

Pujar