Castellano

El Poliesportiu Municipal acull la final del Campionat Interclubs d'Escacs

MÉS FOTOS
    El Poliesportiu Municipal acull la final del Campionat Interclubs d'Escacs - (foto 2)

Dissabte passat, 14 d'abril, el Poliesportiu Municipal (internuclis) es va convertir en una sala de joc d'escacs en acollir la jornada final del Campionat Interclubs. L'esdeveniment, que va posar punt final a la competició per equips de la temporada 2018, va reunir més de 550 jugadors i jugadores procedents de tots els punts de la geografia valenciana, en representació dels seus respectius clubs.

El regidor d'Esports, Miguel Chover; el president de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Francisco Cuevas i el president de l'Escacs Morvedre, César García van donar la benvinguda als assistents. Després de l'acte inaugural, es van posar els rellotges en marxa i començà la competició, la durada de la qual es va allargar més enllà de les 4 hores.

En finalitzar la competició, es van conéixer els equips campions, i quins havien ascendit o descendit en les diferents categories. Entre els equips que descendixen de categoria, cal esmentar amb tristesa al primer equip de l'Escacs Morvedre, que no va poder puntuar en Divisió d'Honor davant l'actual campió Paterna, per la qual cosa en la pròxima temporada debutarà en 1ª Autonòmica. El segon equip sí que va aconseguir imposar-se al seu rival en l'última jornada, finalitzant la temporada en tercer lloc del grup nord 2ª Autonòmica, una de les millors classificacions assolides pel conjunt filial del Morvedre al llarg dels últims anys.

El Club d'Escacs Camp de Morvedre vol agrair a la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana la confiança dipositada en el club local per a l'organització d'un esdeveniment d'este calibre, i a l'Ajuntament de Sagunt per la gran col·laboració que ha fet que l'organització haja sigut una realitat. Un esdeveniment, que, malgrat la gran quantitat de jugadors i espectadors, va transcórrer sense cap tipus d'incidents, podent així gaudir de la gran festa dels escacs.

Finalment, recordar que esta gran competició forma part dels diferents esdeveniments que l'Escacs Morvedre està organitzant amb motiu del seu 25 aniversari, tenint previst el pròxim acte la vesprada del 18 de maig, en la plaça Cronista Chabret de Sagunt on s'organitzarà una sessió de simultànies.