19 de gener de 2021 19/1/21

La Policia Local posa en marxa el programa online d'educació viària per als joves escolars de Sagunt

La Policia Local posa en marxa el programa online d'educació viària per als joves escolars de Sagunt - (foto 1)
  • En esta proposta els alumnes i les alumnes realitzaran un total de 7 activitats espaiades de manera setmanal fins al final de curs escolar

La Policia Local de Sagunt ha posat en marxa el programa online d'educació viària i seguretat degut al coronavirus. Estos continguts destinats als joves escolars de Sagunt es divulgaran a través les xarxes socials de la Policia Local, en funció del curs escolar corresponent.

Així doncs, cada alumne i alumna d'infantil, primària, secundària i educació especial realitzarà un total de 7 activitats espaiades de forma setmanal, a partir de demà fins al 19 de juny, quan finalitza el curs escolar.

Concretament, en el cicle d'Infantil, els més xicotets podran aprendre què és un vianant, per on ha de transitar i elements com el semàfor. En primària, s'avançaran els continguts sobre els senyals, els vehicles, els comportaments viaris, assegurances, vies i mitjans de transport, etc. Finalment, en secundària es parlarà sobre el ciclista i el ciclomotorista, responsable i segur, perquè en esta edat els xicotets comencen a usar les bicicletes i les motos.

Sobre la posada en marxa d'esta iniciativa en estos temps, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat que «els nostres joves han de continuar aprenent sobre els diferents elements de la seguretat viària, des de molt xicotets fins a l’adolescència, perquè vagen sent més cívics».

Pujar