11 d’agost de 2020 11/8/20

Pérez Garijo visita l'oficina PROP del Port de Sagunt

Pérez Garijo visita l'oficina PROP del Port de Sagunt - (foto 1)
  • La reobertura dels punts PROP està realitzant-se de manera progressiva i fins al moment ja 17 oficines obertes funcionen amb cita prèvia

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, acompanyada de l'alcalde de Sagunt Darío Moreno, han visitat l'oficina PROP del Port de Sagunt, la qual forma part dels 17 punts d'atenció a la ciutadania que la Generalitat ja ha procedit a la seua reobertura sempre amb cita prèvia.

Les oficines PROP han estat atenent per via electrònica durant tota la crisi de la COVID-19. Ara, amb la reobertura presencial, amb cita prèvia, la consellera de Transparència ha posat l'accent en la necessitat d'aquest servei: "Hem equilibrat el dret a la salut dels treballadors i les treballadors i la ciutadania, amb la cobertura de les necessitats d'informació i, a pesar que les oficines no estan obertes amb tot el personal que normalment tenim, a poc a poc la normalitat s'anirà incorporant a la xarxa d'oficines PROP de la Generalitat en tota la Comunitat Valenciana".

"Gràcies a aquesta visita -ha continuat Pérez Garijo- hem pogut veure com estan funcionant en aquests moments les oficines d'atenció a la ciutadania a través de la gestió de cita prèvia, la qual cosa ens ajuda a prendre nota per a millorar les coses quan estiguem en la Fase 3 i per a tornar a la normalitat quan siga possible".

Per la seua part l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha agraït la visita de la consellera al PROP de la localitat i ha qualificat d'"essencial aquest punt d'atenció a la ciutadania perquè la nostra administració siga accessible, assegurant la igualtat de drets de tots els ciutadans i ciutadanes".

Moreno ha valorat de forma molt positiva l'actuació de l'administració, "adaptant-se al màxim en un temps rècord a aquesta nova normalitat per a continuar oferint serveis essencials", i ha afegit que "aquesta visita demostra la preocupació de l'administració valenciana per continuar oferint l'atenció a la ciutadania i per intentar la manera de millorar-la per a poder continuar prestant-la".

Aquesta oficina atén anualment a aproximadament 30.000 persones, les quals acudeixen per a rebre informació o realitzar diversos tràmits, procediments o gestions amb l'administració autonòmica.

La Generalitat ha tornat a obrir al públic amb cita prèvia un total de 17 oficines PROP en la Comunitat Valenciana a València (PROP I, La Cigueña i 9 d'Octubre), Gandia, Port de Sagunt, Llíria, Xàtiva, Ontinyent, Alzira, Alacant (Churruca), Torrevieja, Alcoi, Elda, Dénia, Castelló (Germans Bou), Vinaròs i Morella.

Per a més informació i concertar el servei de cita prèvia: consultar ací

Pujar