4 de desembre de 2020 4/12/20

A partir de la setmana que ve continua el tractament contra panderoles, mosquits i rates en Port de Sagunt

  • El tractament en la xarxa de clavegueram de la setmana vinent començarà als carrers Filipinas, Cantabria, Horta i voltants

  • També actuarà als carrers Papa Pius XII, José Doñate Franch, Juan Negrín i adjacents

El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt, a través de l'empresa C.T.L (Compañía de Tratamientos Levante), contínua els tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra panderoles i rates.

Els tractaments, que es duran a terme durant diverses setmanes, continuaran el dilluns 02 de setembre amb procediments en el clavegueram dels carrers Filipinas, Cantabria, Horta i voltants. Les operacions continuaran al carrer Papa Pius XII, José Doñate Franch, Juan Negrín i adjacents. També està prevista per a esta setmana una jornada de control de mosquits, necessària després de les recents pluges.

El mètode de control de rosegadors i panderoles en el clavegueram es realitza mitjançant la col·locació de raticides i, en el cas de les panderoles, l'aplicació d'insecticides polvoritzats.

Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen als veïns i veïnes que per a contribuir al seu control eviten l'acumulació d'aigua, revisen les aixetes d'aigua i els aparells d'aire condicionat, reparar les pèrdues d'aigua i clorar les piscines periòdicament.

Para evitar las picaduras recomiendan vestir pantalón largo y manga larga durante el amanecer y anochecer, no abusar de cosméticos con aromas afrutados, utilizar mosquiteras y aplicar repelentes de mosquitos cuando se sude.

Per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l'alba i fosquejar, no abusar de cosmètics amb aromes afruitades, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.

Pujar