24 de febrer de 2020 24/2/20

Obert el termini per a sol·licitar subvencions per als projectes d'activitats complementàries a l'educació

Obert el termini per a sol·licitar subvencions per als projectes d'activitats complementàries a l'educació - (foto 1)
  • Les sol·licituds s'hauran de presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt del 22 de gener al 18 de febrer

MÉS FOTOS
Obert el termini per a sol·licitar subvencions per als projectes d'activitats complementàries a l'educació - (foto 2)

L'Ajuntament de Sagunt ha obert el termini per a sol·licitar subvencions per als projectes d'activitats complementàries a l'educació per al curs 2019-2020. Les AMPA i els centres educatius interessats hauran de presentar la sol·licitud de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sagunt amb certificat digital i tindran de temps des del 22 de gener fins al 18 de febrer. La quantia total estimada que es destinarà a estes subvencions per part de l'Ajuntament de Sagunt serà de 20 000 euros.

Amb de la sol·licitud de subvenció s'haurà de presentar una declaració d'altres fonts de finançament, una relació de projectes presentats, així com el seu contingut, una fitxa del projecte (tallers d'activitats, cursets o conferències) i el certificat del Consell Escolar del centre en què s'aproven els projectes objecte de la subvenció.

En el cas de les AMPA, hauran de presentar, amb la sol·licitud, la inscripció en el registre d'associacions, en cas que s'haguera produït alguna modificació des de l'última sol·licitud de subvenció.

Des del departament recorden que és important parar atenció tant a la convocatòria com a l'ordenança reguladora publicada en la seu, ja que és la base reglamentària d'estes subvencions (consultar ací).

Per al regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, les subvencions que gestiona el departament d'Educació per a les activitats complementàries a l'educació «són una aposta de l'Ajuntament de Sagunt per a dinamitzar projectes educatius que contribuïsquen a fer de Sagunt una Ciutat Educadora, amb unes activitats educatives complementàries que tant escoles, com a instituts o les AMPA puguen posar en marxa per a millorar la socialització, la participació, la cooperació i la convivència en el nostre municipi». Tarazona ha afegit que des del consistori «volem que Sagunt siga una ciutat compromesa amb l'educació, una ciutat educadora, per la qual cosa convidem a les AMPA i als centres educatius a sol·licitar aquestes subvencions».

Pujar