elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 9 i el 10 de novembre seran les pròximes dates de la iniciativa Alcalde de barri de Sagunt

El 9 i el 10 de novembre seran les pròximes dates de la iniciativa Alcalde de barri de Sagunt
  • En la primera d'estes dos trobades l'alcalde visitarà els barris de Las Islas i Padre Jaime, mentre que la segona serà en Pedres Blaves

MÉS FOTOS
El 9 i el 10 de novembre seran les pròximes dates de la iniciativa Alcalde de barri de Sagunt - (foto 2)
El 9 i el 10 de novembre seran les pròximes dates de la iniciativa Alcalde de barri de Sagunt - (foto 3)

La iniciativa Alcalde de barri continua la seua marxa pels diferents veïnats del municipi de Sagunt amb dos dates programades per al mes de novembre, concretament els dies 9 i 10, en què l'alcalde visitarà els barris de Las Islas i Padre Jaime i de Pedres Blaves.

La trobada del dia 9 tindrà lloc en la plaça Padre Jaime mentre que la del 10 es desenvoluparà en la plaça Pedres Blaves, en tots dos casos a les 18.00 hores. Cal puntualitzar que inicialment la reunió amb els veïns i les veïnes de Pedres Blaves estava prevista per al dia 16, però finalment s'ha avançat al 10, de manera que es produiran dos jornades consecutives d'esta iniciativa.

Alcalde de barri és una idea impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt que consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i amb tota la ciutadania en general que tinga interés a parlar sobre assumptes concrets del barri que es visita.

Així, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va acudir ahir a la plaça Vora Riu del barri de Sant Josep i la setmana passada a la plaça del Restaurador Facundo Roca Ribelles del barri de Ciutat Vella per a mantindre sengles trobades i entaular conversa amb els col·lectius d'ambdós zones.

Cada dimarts, excepte casos excepcionals, l'alcalde es desplaçarà a un barri diferent per a conéixer millor els seus problemes i buscar solucions. Les cites continuaran fins al 25 de juny, coincidint amb el curs escolar, si bé adaptant-se les dates i els horaris conforme vagen avançant les setmanes.

Pujar