23 de gener de 2021 23/1/21

Novembre Negre de Sagunt ret homenatge a Michael Caine amb la projecció d’‘Asesino implacable’

Novembre Negre de Sagunt ret homenatge a Michael Caine amb la projecció d’‘Asesino implacable’ - (foto 1)
  • El Centre Cultural Mario Monreal acollirà la projecció gratuïta de la pel·lícula diumenge que ve 17 de novembre, a les 19.00 hores

La X Mostra de Gènere Negre a Sagunt Novembre Negre 2019 ret homenatge a l'actor Michael Caine amb la projecció d’Asesino implacable. El minicicle ‘Eterno Michael Caine’ recull alguns dels treballs més destacats de l'icònic actor britànic en la seua faceta negra.

Diumenge que ve 17 de novembre, a les 19.00 hores, el Centre Cultural Mario Monreal acollirà la projecció gratuïta d’este film dirigit per Mike Hodges, que va ser la seua primera direcció. Interpretat per Michael Caine, Ian Hendry, Britt Ekland, John Osborne i Tony Beckley. Get Carter, el seu nom original, és una pel·lícula britànica de gènere neo-noir estrenada en 1971, que compta com un gàngster investiga les raons de l'assassinat del seu germà amb la intenció de venjar-se. Esta pel·lícula està basada en la novel·la de Ted Lewis de 1969 Jack’s Return Home, i l'any 2000 va ser objecte d'una adaptació amb el mateix títol protagonitzat per Silvester Stallone. A més, en els Premis BAFTA va aconseguir una nominació a Millor actor de repartiment per a Ian Hendry.

Pujar